News:

BB code in posts seems to be working again!
I haven't turned on every single tag, so please let me know if there are any that are used/needed but not activated.

Main Menu

Truly No-Glue-To Shapes

Started by Visio Guy, July 12, 2016, 10:33:30 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Visio Guy

Truly No-Glue-To Shapes

This article also discusses a workaround where the normal "don't glue to me" settings don't work. The situation is this:

You make a shape that uses the Developer > Behavior settings for "not-gluing-to". However, if you Ctrl + Drag a duplicate of a connector, the settings aren't respected, and you still get the connector trying to glue to your shape. It's been this way for a long time, and is still an active "issue" in Visio 2016, as of this writing.
For articles, tips and free content, see the Visio Guy Website at http://www.visguy.com
Get my Visio Book! Using Microsoft Visio 2010

metuemre

Thank you so much for this nice article. I was trying to find a solution for the same problem.

Browser ID: smf (possibly_robot)
Templates: 4: index (default), Display (default), GenericControls (default), GenericControls (default).
Sub templates: 6: init, html_above, body_above, main, body_below, html_below.
Language files: 4: index+Modifications.english (default), Post.english (default), Editor.english (default), Drafts.english (default).
Style sheets: 4: index.css, attachments.css, jquery.sceditor.css, responsive.css.
Hooks called: 163 (show)
Files included: 34 - 1306KB. (show)
Memory used: 1085KB.
Tokens: post-login.
Cache hits: 13: 0.00145s for 26,767 bytes (show)
Cache misses: 2: (show)
Queries used: 16.

[Show Queries]