News:

BB code in posts seems to be working again!
I haven't turned on every single tag, so please let me know if there are any that are used/needed but not activated.

Main Menu

[RESOLVED]Blank windows at start of Visio 2016 or 2013

Started by akyrave, October 12, 2015, 08:20:13 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

akyrave

Hi everyone,
I'm a student in IT so I'm on Dreamspark. So my problem: Today I installed visio 2016 (download legaly on DreamSpark) on my computer ASUS on Windows 10 64 bits Education. And when I started it, all of i've got is a blank screen... So I tried with Visio 2013, but same problem...
I've got Microsoft Office 2016 Pro installed too but no problems on them (word, excel, power point, ..)
One of you have a solution? Any kb? I really need visio for my works...

Thank you.

Rémy

(In attachment : a screenshoot of "blank" visio)

akyrave

Problem Solved:
I've got two graphic cards (Intel 4000HD PRO & NVidia GTX950M). Visio was on my high GPU. So i force it on Intel and it works.

Yacine

Yacine

Browser ID: smf (possibly_robot)
Templates: 4: index (default), Display (default), GenericControls (default), GenericControls (default).
Sub templates: 6: init, html_above, body_above, main, body_below, html_below.
Language files: 4: index+Modifications.english (default), Post.english (default), Editor.english (default), Drafts.english (default).
Style sheets: 4: index.css, attachments.css, jquery.sceditor.css, responsive.css.
Hooks called: 170 (show)
Files included: 34 - 1306KB. (show)
Memory used: 1052KB.
Tokens: post-login.
Cache hits: 13: 0.00121s for 26,763 bytes (show)
Cache misses: 2: (show)
Queries used: 15.

[Show Queries]