News:

BB code in posts seems to be working again!
I haven't turned on every single tag, so please let me know if there are any that are used/needed but not activated.

Main Menu

Connector will not snap to grid

Started by wet, September 22, 2015, 03:12:20 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

wet

I have upgraded from Visio 2010 to 2013.

In 2010 I was able to drag a connector endpoint and snap to the grid anywhere on the drawing or connect to a connection point on a shape.

In 2013 I am unable to do this if the connector is near a shape or object.  I have changed my "Visual Aids" settings to the same settings as I was using in 2010.  I do not want to use a connection point to be able to snap the endpoint of the connector to the grid.

Is there a setting I can change or a way to force the connector to snap to the grid?

Thanks!

Browser ID: smf (possibly_robot)
Templates: 4: index (default), Display (default), GenericControls (default), GenericControls (default).
Sub templates: 6: init, html_above, body_above, main, body_below, html_below.
Language files: 4: index+Modifications.english (default), Post.english (default), Editor.english (default), Drafts.english (default).
Style sheets: 4: index.css, attachments.css, jquery.sceditor.css, responsive.css.
Hooks called: 130 (show)
Files included: 34 - 1306KB. (show)
Memory used: 1046KB.
Tokens: post-login.
Cache hits: 14: 0.00174s for 26,767 bytes (show)
Cache misses: 3: (show)
Queries used: 16.

[Show Queries]