News:

BB code in posts seems to be working again!
I haven't turned on every single tag, so please let me know if there are any that are used/needed but not activated.

Main Menu

Unable to configure timeline in 2013

Started by kat73, October 20, 2014, 01:08:42 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kat73

We have recently started to upgrade users from Visio 2007 to 2013.  It seems nobody is able to update/configure timelines since we upgraded or installed the new version.

I have seen a few things where is says make sure you have Enable Automated Events ticked, which we do and we also have the Disable all Add Ins box unchecked.

It doesn't matter if it is an existing file or a new file created from the template.  If we right click on the timeline and click Configure Timeline it does nothing.

Does anyone have a fix or a link to a fix for this issue please?

Browser ID: smf (possibly_robot)
Templates: 4: index (default), Display (default), GenericControls (default), GenericControls (default).
Sub templates: 6: init, html_above, body_above, main, body_below, html_below.
Language files: 4: index+Modifications.english (default), Post.english (default), Editor.english (default), Drafts.english (default).
Style sheets: 4: index.css, attachments.css, jquery.sceditor.css, responsive.css.
Hooks called: 130 (show)
Files included: 34 - 1306KB. (show)
Memory used: 1045KB.
Tokens: post-login.
Cache hits: 13: 0.00180s for 26,767 bytes (show)
Cache misses: 2: (show)
Queries used: 15.

[Show Queries]