Author Topic: SOS . Agilepoint Visio Problem  (Read 6870 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

alaminfad

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
SOS . Agilepoint Visio Problem
« on: October 22, 2009, 02:10:40 AM »
hello  all
  when made  some changes i tried  to save em back to server  i.e  FILE >UPDATE SERVER >CREATE OR CHECKIN..ETC  then  i correctly typed in the server domain ,username and password this error message poped

THE REQUEST FAILED WITH HTTP STATUS 503:SERVICE UNAVAILABLE ,

what  is  that  suppose to  mean ,could some1 help please ,and if you  are  good in agilepoint visio tools
please send me your messanger email ,so  i would chat my  visio problems with you ,i  would really appreciate  it

thx ALL
« Last Edit: October 26, 2009, 06:56:53 PM by Visio Guy »

Paul Herber

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3301
    • Paul Herber's website
Re: SOS . Agilepoint Visio Problem
« Reply #1 on: October 22, 2009, 08:15:39 AM »
You probably need to ask the authors of AgilePoint, however, HTTP error 503:
http://www.w3.org/Protocols/rfc2616/rfc2616-sec10.html
Basically, try again later.

Electronic and Electrical engineering, business and software stencils and applications for Visio -

https://www.paulherber.co.uk/

Visio Guy

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1735
  • Smart Graphics for Visual People...n' Stuff
    • Visio Guy
Re: SOS . Agilepoint Visio Problem
« Reply #2 on: October 27, 2009, 11:38:09 AM »
Hi Alaminfad,

I removed your duplicate post on the other board.

You aren't getting many answers here, because your question doesn't seem specific to Visio, but rather web-related or Agile-related.

Good luck,

- Chris
For articles, tips and free content, see the Visio Guy Website at http://www.visguy.com
Get my Visio Book! Using Microsoft Visio 2010