Author Topic: Windows layout in Visio 2010 beta  (Read 7102 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JuneTheSecond

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1027
    • Visio Shapes, Stencils and Sample Drawings
Windows layout in Visio 2010 beta
« on: January 23, 2010, 11:44:50 AM »
Hi,

I wish default windows layout will be tile mode when I open shapesheet window in 15:9 display.
Otherwise, I have to open ribbon tab "Display" and press "Tile" button and return again to the ribbon tab "Shapesheet Designer".
I've customized the ribbon to place "Tile" button on the last of "Shapesheet Designer", and it is fine.
It may be more convenient, if tile mode is default.  :) :) :) :)
Best Regards,

Junichi Yoda
http://june.minibird.jp/

Paul Herber

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3286
    • Paul Herber's website
Re: Windows layout in Visio 2010 beta
« Reply #1 on: January 25, 2010, 11:38:39 AM »
ribbon View -> Arrange All seems to do a tile of all windows.
(So why is it not called Tile?). And if Cascade is on the ribbon why is Tile not there? Tile is used far more ofter than Cascade.

Electronic and Electrical engineering, business and software stencils and applications for Visio -

https://www.paulherber.co.uk/

Visio Guy

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1734
  • Smart Graphics for Visual People...n' Stuff
    • Visio Guy
Re: Windows layout in Visio 2010 beta
« Reply #2 on: January 25, 2010, 12:37:30 PM »
Tile is so Windows 3.1!
For articles, tips and free content, see the Visio Guy Website at http://www.visguy.com
Get my Visio Book! Using Microsoft Visio 2010